Klantenservice

Verzendkosten

Binnen Nederland:
Bestellingen boven de 100 euro worden gratis verzonden
Bij bestellingen onder de 100 euro betaal je 6
,95 verzendkosten
Bij bestellingen onder de 20 euro betaal je 4,95 verzendkosten

België en Europa:
Bestellingen boven de 150 euro worden gratis verzonden
Bij bestellingen onder de 150 euro betaal je 9,95 verzendkosten

Wanneer je een artikel komt afhalen bij ons (Van Lyndenlaan 15, 3768ME, Soest) zijn er uiteraard geen extra kosten aan verbonden. Wel moet er een afspraak gemaakt worden om het artikel op te komen halen (info@stablestyle.nl).

Bezorgen

Welke vervoerder bezorgt de producten?
Bestellingen die geplaatst worden via Stable Style worden standaard via het distributienetwerk van DHL Parcel geleverd. Onder omstandigheden kan hier van afgeweken worden. Indien je jouw producten liever via een andere bezorgdienst zoals Post.nl verzonden wilt hebben, neem dan contact op met ons.
Je bestelde producten worden binnen 2 werkdagen na ontvangst van betaling verzonden. 

Let op: artikelen uit de opheffingsuitverkoop kunnen niet retour of geruild worden!

Verkeerd artikel ontvangen?
Controleer altijd eerst of je het juiste artikel hebt ontvangen en of het niet tijdens het transport beschadigd is. Mocht je per ongeluk een verkeerd of beschadigd artikel hebben ontvangen, dan kunt je het binnen 14 dagen retour sturen. De kosten van het retour sturen zullen door ons vergoed worden. Voordat je het artikel retour stuurt, vragen wij je om eerst contact met ons op te nemen.

Retouradres:
Stable Style
Van Lyndenlaan 15
3768ME
Soest
Nederland

  • Is het product onvolledig of beschadigd? Neem contact met ons op
  • Heb je je bestelling niet compleet ontvangen? Als er iets is met een artikel dat je besteld hebt, bijvoorbeeld dat het uitverkocht is, dan krijg je hierover altijd persoonlijk bericht. Als je bestelling in meerdere delen wordt geleverd, zijn de extra verzendkosten voor onze rekening. Hier hoef je dus niets extra’s voor te betalen!

Defecten
Is het product wat u heeft ontvangen beschadigd of incorrect, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Maak een foto of filmpje van het defect zodat wij zo goed mogelijk kunnen constateren wat er echt aan de hand is. Dit is belangrijk, omdat hierdoor vaak oorzaken kunnen worden uitgesloten en dus eenvoudiger kunnen worden gevonden.